Tortilla met een lekkere mix van smaken. Eieren, hamblokjes en kaas voor de eiwitten, volkoren wraps voor de koolhydraten en paprika’s, ui en avocado voor je portie vitaminen.

Lekker met een salsasaus om het geheel wat op te spicen.

Smakelijk!

1 persoon

Ingrediënten

2 volkoren wraps
5 eieren
1 avocado
2/3 rode paprika
2/3 gele paprika
2/3 gele ui
Geraspte kaas
Hamblokjes
(Zelfgemaakte) salsasaus

Bereiding

  1. Snijd de paprika’s en ui in reepjes en de avocado in blokjes.
  2. Verhit wat (kokos)olie in een pan en bak hierin de paprika en ui circa 10 min op gemiddeld vuur.
  3. Kluts de eieren in een kom, verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de scrambled eggs. Voeg geraspte kaas toe, mix er doorheen en voeg na even bakken de hamblokjes toe. De scrambled eggs hoeven niet 100% gaar te zijn, het is ook lekker als ze dat juist niet helemaal zijn.
  4. Verwarm ondertussen één voor één in een koekenpan de tortilla wraps. Dit kan zonder (kokos)olie en gewoon door ze op laag of gemiddeld vuur te verwarmen en even een keer om te draaien.
  5. Leg de tortilla op je bord en leg er de scrambled eggs, paprika, gele ui en avocado op. Maak het af met salsasaus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *